Το Ξενοδοχείο μας

Από το 1967
Σύντομη ιστορία του ξενοδοχείου

Στην καρδιά της πόλης της Θάσου

Το Timoleon Hotel άνοιξε τις πόρτες του το 1967 κι έκτοτε λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση. Υπό την αδιάλειπτη διεύθυνσή μας, αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο ανακαινίστηκε εκ βάθρων το 2008, ενώ στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας. Τα 30 δωμάτιά του κατανέμονται σε τρεις ορόφους, τα μισά από τα οποία διαθέτουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ενώ τα υπόλοιπα βλέπουν προς την πολυσύχναστη πόλη. Οι όροφοι συνδέονται με σκάλες και ανελκυστήρα για άνετη πρόσβαση. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν φιλόξενο χώρο υποδοχής, άνετο καθιστικό, ζεστή αίθουσα πρωινού, ελκυστικό μπαρ και έναν όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

Πρόθεσή μας είναι να αποκτούμε προσωπική επαφή με τους επισκέπτες μας, να καλλιεργούμε μια ζεστή ατμόσφαιρα και να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στο Timoleon Hotel!

Σύντομη ιστορία του ξενοδοχείου

Στην καρδιά της πόλης της Θάσου

Εξερευνήστε εύκολα όλη τη Θάσο από το ξενοδοχείο μας. Στην καρδιά της πόλης της Θάσου, την οποία οι ντόπιοι αποκαλούν και Λιμένα, το ξενοδοχείο μας αποτελεί την ιδανική αφετηρία για να γνωρίσετε το νησί μας. Με λίγα λόγια, σας προσφέρει άμεση πρόσβαση στην αγορά και τα εστιατόρια της πόλης αλλά και στις υπόλοιπες ομορφιές του νησιού. Σεργιανίστε στα δρομάκια της πόλης με τα γραφικά καταστήματα και τις παραδοσιακές ταβέρνες, και εξερευνήστε τις πανέμορφες παραλίες στη γύρω περιοχή.

Πώς να ξεκινήσετε τη μέρα σας

Το πρωινό μας

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον εκπληκτικό πρωινό μπουφέ μας που περιλαμβάνει μια ποικιλία τοπικών και διεθνών γεύσεων. Με ζεστή ατμόσφαιρα και απολαυστικές προτάσεις, η αίθουσα πρωινού μας είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε ακόμη να πάρετε το πρωινό σας στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο. Απολαύστε τον ολόφρεσκο καφέ μας, το τσάι ή κάποιο άλλο ζεστό ρόφημα ή επιλέξτε έναν δροσιστικό χυμό. Το βέβαιο είναι ότι το πρωινό μας ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Τοποθεσία στο Google Maps